Levering af højttalere

Du får naturligvis fri fragt når du køber en højttaler hos KANA Audio. Din pakke leveres af GLS Denmark.

Når du lægger en ordre, bestemmer du selv om du vil afhente din pakke i den nærmeste GLS pakkeshop eller om du vil have den leveret direkte til din hoveddør.

 

Levering af andre produkter

Handler du for mere end 799 kr., tilbyder vi fri fragt direkte til din adresse.

Handler du for mindre end 799 kr. koster det kun fra 29 kr. at få dine varer leveret til den nærmeste pakkeshop eller fra 49 kr. at få leveret direkte til din hoveddør.

 

Leveringstid for lagervarer

Vi tilbyder levering inden for 3-5 dage. Du kan se den forventede leveringstid under de enkelte varer på hjemmesiden.

 

Hvis du ikke er hjemme

Når du foretager et køb på hjemmesiden, bliver du bedt om at tage stilling til, om, og i så fald hvor, fragtmanden må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder Flexlevering. Det kan for eksempel være i carporten, på terrassen eller bagved skuret.

Varen leveres i sådanne tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen.

Dine varer anses for at være leveret, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses leveringen for at være sket når fragtmanden har stillet varen på det, af dig, anviste sted.

 

Uafhentede varer

Har du fortrudt et køb, er det ikke nok at lade være med at hente pakken i pakkeshoppen. Pakken skal hentes i pakkeshoppen og returneres til os. Bliver pakken sendt retur til os fordi den ikke er afhentet, skal du betale for de omkostninger det måtte medføre.