KANA Audio producerer håndlavede Bluetooth-højttalere

Hos KANA Audio skaber vi produkter der skiller sig ud. Vi har fokus på at skabe højttalere, der leverer en fyldig og detaljeret lydgengivelse, og som samtidig passer godt ind i den nordiske stil. Højttalere med en god balance mellem det rene og elegante udtryk, og det rå og rustikke med masser af karakter. En alt i alt fremragende lydoplevelse, som passer godt ind i de fleste hjem.

Der håndlaves kun et mindre antal eksklusive Bluetooth højttalere om året, og alle højttalere er nummererede.

 

Bæredygtigt håndværk produceret i Danmark

Alle KANA Audio højttalere er produceret i Danmark med fokus på høj kvalitet i hver eneste detalje.
Vi skal alle gøre hvad vi kan for at passe på vores planet. Derfor gør vi selvfølgelig også alt hvad vi kan for, at vores produkter skal være så bæredygtige som muligt.
Den beton, som blandt andet udgør kabinettet på MISA højttaleren, består af sten, sand og vand, der er naturens egne materialer, samt cement. Beton har en meget lang levetid og kan genanvendes.
Derudover er langt størstedelen af det træ vi bruger afskæringer eller andre rester, som ellers ville være blevet kasseret. Vi giver træet nyt liv, og vi garanterer dig, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.
Vi synes det tilføjer noget godt til produktet.

 

Hver eneste højttaler er unik

Med en KANA Audio højttaler er du helt sikker på, at du aldrig støder på en højttaler, som er præcis magen til din egen. Hver eneste højttaler er unik og fuld af karakter. Alle produkter er 100 % håndlavet. Der findes ikke to der er ens.

Hos KANA Audio dyrker vi skønheden i det rustikke og uperfekte, som naturlige materialer repræsenterer. Vi nyder at skabe højttalere, med en god balance mellem det rustikke og det elegante, som hver især har et fuldstændigt individuelt udtryk, og som leverer en fremragende lydkvalitet.

 

Fokus på fleksibilitet

Hos KANA Audio lægger vi stor vægt på, at din musikoplevelse ikke må være begrænset af, hvor dine stikkontakter er placeret. Vi vil også gerne undgå, at en ledning skal krydse en stor vægflade, fordi du helst vil have højttaleren stående på en hylde i stuen. 
Derfor er alle højttalere udstyret med et batteri med masser af spilletid, faktisk op til 40 timer mellem opladninger. Så kan du frit placere din højttaler lige der, hvor du vil nyde din yndlingsmusik eller podcast, uanset om det er på badeværelsesbordet, i køkkenet, i bogreolen, i sommerhuset, på båden eller et andet sted du synes den hører til.
Det synes vi giver mening.

Følg KANA Audio på Instagram

Unsupported get request. Object with ID '17841404682436053' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api